foto

Andrea Bowen

  • nar. 4.3.1990 (28 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Andrea se narodila jako Andrea Elisabeth Bowen 4.3. 1990 v Columbus, Ohio v USA, do herecké rodiny. Jejích 5 starších sourozenců má také zkušenosti s herectvím. V 6-ti letech si zahrála na Brodway ve hře Les Miserables, kde ztvárnila postavu Young Cosette. Poté získala mnoho dalších rolí v muzikálech a hrách na Brodway.

Nejvíc jí ale proslavila role Julie Mayer v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY, kde byla dcerou Susan Mayer (Teri Hatcher). Kvůli této roli si barvila vlasy na hnědo aby vypada jako dcera Susan Mayer, po třech letech se ale opět vrátila ke své původní barvě blond.

Žije se svými rodiči v Los Angels. Je dobrá tanečnice a zpěvačka. Také ji baví plavání, jízda na koni, čtení a je také vynikající studentkou.

Dana "Dangel" K

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Family for the Holidays
Jonny's Sweet Revenge
2016 Under Fire
2015 Pretty Little Addict (TV film)
2014 Vraťte mi mé dítě
2013 G.B.F.
The Preacher's Daughter (TV film)
2012 Divorce Invitation
2011 Twinkle Toes
2010 Nikdy se nevzdávej (TV film)
2007 Red Riding Hood
Sex zabíjí (TV film)
2006 Bambi 2
Oko delfína
2005 Luckey Quarter
2004 Party Wagon (TV film)
1997 Highball

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál) - herec, a.z.
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Co řeknou lidi (S08E21)
Chyba v plánu (S08E19)
další epizody (8)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztracená dcera (S01E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kam patřím (S07E12)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ďábelský škrtič z Wisteria Lane (S06E20)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
další epizody (8)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Město v plamenech (S05E08)
Zase volná (S04E17)
Jak řekla matka (S04E15)
další epizody (8)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
další epizody (15)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Děti a Art (S03E08)
Prásk! (S03E07)
další epizody (22)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Odvrácená strana (S02E07)
další epizody (19)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
That Was Then (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Countdown (S02E15)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Causa Mortis (S07E01)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace