foto

Andrej Poliščuk

  • nar. 10.10.1971 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skvoz čjornoje stěklo
2017 Nikomu ně govori (TV film)
Saljut-7
2016 Jolki 5
Petrovič (TV film)
2015 Kontribucija
Rozvod na vlastní žádost
2014 Jolki lochmatyje
Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty
2013 Tři mušketýři
1995 Pribytije pojezda

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Poslednij zajezd (E08)
Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (5)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pervyj uroveň (S09E01)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
2013 Koma (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Krik sovy (TV seriál)
Legenda dlja operši (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Šag v storonu (S02E08)
Princip Chabarova (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Častnik (S02E27)
Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Černaja metka (S10E04)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Otpusk u morja (S01E04)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ispytanije na pročnosť (S03E03)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Banditki s ulicy Lenina (S09E01)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chalturka (S01E08)
2003 Mangust (TV seriál)
Žertvy progressa (S01E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška dlja Mamonta (S02E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace