foto

Barbara Demmer

  • nar. 21.6.1969 (50 let)
    Villach, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mama macht's möglich (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
2001 Eine Hälfte der Nacht (studentský film)
Jediný svědek (TV film)
1998 Jagdsaison (TV film)
Rennlauf (TV film)
Single Bells (TV film)
1995 Michelle
1990 Fleischwolf

TV seriály

2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky