foto

Igor Stam

  • nar. 18.12.1983 (36 let)
    Kalinigrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vzryvnaja volna (TV film)

TV seriály

2019 Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
Vysokije otnošenija (TV seriál)
2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Babe carstvo (S03E04)
2014 Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kto tut glavnyj (S04E24)
Ně u děl (S04E22)
další epizody (14)
2013 Etaž (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chod koňom (S02E22)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Bolše, čem obida (S03E24)
další epizody (20)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Kolpak (S01E26)
Strana 03 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
Vozvraščenije Agapova (S02E28)
další epizody (26)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (19)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky