foto

Alisa Varova

  • nar. 10.3.1990 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dva silueta na zakatě solnca (TV film)
2019 Šag v bezdnu (TV film)

TV seriály

2017 Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ja těbja znaju (S02E12)
2016 Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Litějnyj (TV seriál)
Inkassacija (S08E03)
2013 Major policii (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Poraženije (S02E12)
Doznavatěl (TV seriál)
Metěl (S02E08)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Konkurs krasoty (E20)
Nočnoj strannik (E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Polnolunije (S11E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky