foto

Mila Novikova

  • nar. 5.8.1991 (28 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Roza proščalnych vetrov (TV film)

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2015 Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Tranzit (S09E06)
2013 Točka vzryva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky