foto

Jonathan Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Patient Zero
2017 John Stratton: V první linii
2011 Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (TV film)
2007 Záplava
2005 Footprints in the Snow (TV film)
Stealth: Přísně tajná mise
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Hlava v oblacích

TV seriály

2019 The Rook (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace