foto

Gorka Otxoa

  • nar. 13.1.1979 (41 let)
    Donostia, Gipuzkoa, Euskadi, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fe de etarras
2016 Igelak
2015 Artifitial
Los miércoles no existen
Reevolution
2014 Casitas
Pase privado
2012 Bypass
2011 Hra vlkodlaků
¿Estás ahí?
2009 Jen kamarádi
2008 Kousek čokolády
2007 Krize masožravců
2003 Noviembre
2001 Palo, El

TV seriály

2016 Web Therapy (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
En juego (S04E07)
La hora de la verdad (S04E06)
Una decisión difícil (S04E05)
další epizody (7)
2015 Velvet (TV seriál)
En vilo (S03E12)
A un océano de distancia (S03E11)
No digas adiós (S03E10)
další epizody (9)
2013 Vive cantando (TV seriál)
2011 Plaza de España (TV seriál)
2010 Impares premium (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky