foto

Tolga Evren

  • nar. 29.12.1973 (46 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Soluk
2018 8 (Sekiz)
2014 Meddah
2009 Adalet Oyunu

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2018 Masum Değiliz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2017 Bir Deli Sevda (TV seriál)
2015 Yeter (TV seriál)
2012 Esir Şehrin Gözyaşları (TV seriál)
2006 Hayat Türküsü (TV seriál)
Köprü (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky