foto

James Mark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Resident Evil: Poslední kapitola - a.z.
2010 Gosurori shokeinin
2008 Mumie: Hrob Dračího císaře

TV seriály

2010 Unnatural History (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Enhanced
2018 On the Ropes
2017 Kill Order

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Enhanced
2018 On the Ropes
2017 Kill Order

Producentská filmografie

Filmy

2017 Kill Order

Střihačská filmografie

Filmy

2018 On the Ropes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky