foto

Michael Economou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 Zlatokopové na divoké řece (TV film)
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
1996 Labyrint (TV film)
1994 Filmová láska (TV film)
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1989 Závodní horečka
1988 Bohyně lásky (TV film)
1986 Odvaha (TV film)
Sladká svoboda
1985 Ambasáda (TV film)
1981 Child Bride of Short Creek (TV film)
Čtyři roční období
1980 S+H+E: Security Hazards Expert
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
Overboard (TV film)
Top Secret (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
John Hus
Sensitive, Passionate Man, A (TV film)
Yesterday's Child (TV film)
1974 Partizani
The Trial of Billy Jack
1973 Five on the Black Hand Side
Stopaři smrti
The Naked Ape
1971 Death Takes a Holiday (TV film)
Little Game, A (TV film)
They Call It Murder (TV film)
1969 Daughter of the Mind (TV film)

TV seriály

1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)

Dokumentární

1976 Off the Edge

Režijní filmografie

Filmy

1977 John Hus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky