foto

Lane Lind

  • nar. 24.3.1945 (72 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Du forsvinder
2013 Žena v kleci
1980 Verden er fuld af børn
1977 Skytten
1976 Den dobbelte mand
1975 Anne og Paul (TV film)
Bertram og Lisa (TV film)
1970 Småborgerbryllup (TV film)

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2014 Dědictví (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace