foto

Romano Orzari

  • nar. 12.11.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pastalight
2018 Kin: Smrtící zbraň
2016 Love You Like Christmas (TV film)
Prisoner X
2015 Gridlocked
Turbo Kid
Zakázaná komnata
2013 Gibraltar
Hot Dog
Kolonie
2011 Válka Bohů
2010 False Creek Stories
Návnada
2009 3 saisons
Assassin's Creed: Lineage
Interní záležitost (TV film)
Matky a dcery
2008 Kat: Válečná zóna
The Last Hit Man
2006 Žij rychle! (TV film)
2005 Pure
2004 Dítě na prodej (TV film)
Eternal
Overlookers, The
2003 Brouci (TV film)
E.D.N.Y. (TV film)
2002 Des chiens dans la neige
Není úniku
Tichá noc (TV film)
2001 Mafie (TV film)
2000 Bone
Detektiv Wilderová
1999 Desert Son
Nejmladší kmotr (TV film)
Vysoká hra
1997 Burnt Eden
Rána pod pás
1996 2 Mayhem 3
Vertical City
1991 Bix
Bratři a sestry
1990 Nosferatu

TV seriály

2017 Bad Blood (TV seriál)
Čas prostě nezastavíš (S01E06)
Když ti nejdou karty (S01E05)
Můj dům, moje zbraň (S01E04)
Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Solo (S01E07)
další epizody (5)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
Endgame (S01E06)
Solitary (S01E05)
Dangerous Game (S01E04)
další epizody (4)
Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Království (TV seriál)
Korunovace (S02E03)
2011 Nikita (TV seriál)
Looking Glass (S02E05)
2006 Homme mort, Un (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
1999 Omerta III (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky