foto

Lou Eyrich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2007 Reinventing the Wheelers (TV film)
2006 Hlava nehlava
2005 Extrémní seznamka
2001 K. O.

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Horečka (S01E04)
Dávat a dostávat (S01E03)
Pilotní díl (S01E01)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Sladká minulost (S02E08)
Vzestup (S02E07)
další epizody (9)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
Boy Wonder (S08E05)
Could It be... Satan? (S08E04)
další epizody (6)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (8)
2015 Scream Queens (TV seriál)
2012 Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
Finále (S03E21)
Poslední pokus (S03E20)
další epizody (13)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (9)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Derek, Alex a Gary (S03E03)
Kiki (S03E02)
Máma Boonová (S03E01)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
Pod vlivem (S03E03)
Samoobhájce (S03E02)
další epizody (4)
1999 Popular (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Studs (E05)
Act of God (E04)
Texas Proud (E03)
další epizody (5)
Hollywood (TV seriál)
Hurá do Hollywoodu (E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Pinned (S03E13)
Fools (S03E12)
Seize the Day (S03E11)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07)
Atentát na Paytona Hobarta (S01E06)
další epizody (6)
Pose (TV seriál)
In My Heels (S02E10)
Life's A Beach (S02E09)
Revelations (S02E08)
další epizody (10)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Fallout (S03E09)
Malfunction (S03E08)
další epizody (13)
American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
Rest in Pieces (S09E08)
The Lady in White (S09E07)
další epizody (9)
2018 Pose (TV seriál)
Matka roku (S01E08)
Výpověď (S01E07)
Poselstvím je láska (S01E06)
další epizody (8)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Hen Begins (S02E09)
Buck, Actually (S02E08)
další epizody (9)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Vzestup (S02E07)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
další epizody (6)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
Boy Wonder (S08E05)
Could It be... Satan? (S08E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Politik (TV seriál)
Harringtonova komoda (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky