foto

Lou Eyrich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2007 Reinventing the Wheelers (TV film)
2006 Hlava nehlava
2005 Extrémní seznamka
2001 K. O.

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
The Fever (S01E04)
Giving and Receiving (S01E03)
Pilot (S01E01)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Sladká minulost (S02E08)
Vzestup (S02E07)
další epizody (9)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
Boy Wonder (S08E05)
Could It be... Satan? (S08E04)
další epizody (6)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (8)
2015 Scream Queens (TV seriál)
2012 Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
Finále (S03E21)
Poslední pokus (S03E20)
další epizody (13)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (9)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kiki (S03E02)
Máma Boonová (S03E01)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
Pod vlivem (S03E03)
Samoobhájce (S03E02)
další epizody (4)
1999 Popular (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Mother of The Year (S01E08)
Pink Slip (S01E07)
Love Is the Message (S01E06)
další epizody (8)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Under Pressure (S02E01)
Karma je mrcha (S01E08)
Kouzlo úplňku (S01E07)
další epizody (5)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Vzestup (S02E07)
Neptej se, nic neříkej (S02E05)
další epizody (6)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
Boy Wonder (S08E05)
Could It be... Satan? (S08E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace