foto

Byron Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
2013 Big Thunder (TV film)
Pět příběhů šílenství (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2006 Hlava nehlava

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2016 Falling Water (TV seriál)
2014 Power (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

TV pořady

2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace