foto

Byron Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Big Thunder (TV film)
Pět příběhů šílenství (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2006 Hlava nehlava

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (E10)
Rage in Heaven (E09)
2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2016 Falling Water (TV seriál)
2014 Power (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Sbohem (S03E09)
Rodinné záležitosti (S03E04)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Naomi Gaines (S02E07)

TV pořady

2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace