foto

Byron Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Big Thunder (TV film)
Pět příběhů šílenství (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2006 Hlava nehlava

TV seriály

2020 Power (TV seriál)
It's All Your Fault (S06E13)
2019 Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Like Father, Like Son (S06E07)
Why Is Tommy Still Alive? (S06E04)
další epizody (4)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
The Devil Inside (S05E07)
Second Chances (S05E04)
další epizody (4)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2016 Falling Water (TV seriál)
2014 Temný případ (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Sbohem (S03E09)
Rodinné záležitosti (S03E04)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Opice z cirkusu (S01E05)
další epizody (5)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cindy Plumbová (S04E01)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Quentin Costa (S03E15)
Madison Bergová (S03E10)
2004 D.A., The (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Oona Wentworth (S02E13)
Kimber Henry (S02E10)
další epizody (6)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Adelle Coffin (S01E10)
Cliff Mantegna (S01E07)
další epizody (5)

TV pořady

2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky