foto

Seth Reed

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Stanice číslo 76
2013 Enter the Dangerous Mind
2010 High School

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Yee-Haw (E02)
It's Time to Get Out of Town (E01)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
PřeloM (S02E09)
zMařený sen (S02E08)
Bez Milosti (S02E07)
další epizody (7)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (7)
2015 Supergirl (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
2014 Salem (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
Nebát se tmy (E13)
Svobodný svět (E12)
Nesmrtelní (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky