foto

Tarık Papuçcuoğlu

  • nar. 14.1.1949 (71 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Organik Aşk
2016 Benim Adim Feridun
2015 En Güzeli
Çarşı Pazar
İçimdeki Balık
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
Sürgün Inek
2013 Şevkat Yerimdar
2010 Deli Dumrul - Kurtlar Kuşlar Aleminde
2008 Hayattan Korkma
2007 Sünnet Davası (TV film)
2006 İlk Aşk
2002 Azad
Mumya Firarda
2001 Melekler Evi
1990 Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı
1989 Arabesk
1988 Arkadasim seytan
1986 Aaahh Belinda
1985 Köse Dönücü

TV seriály

2019 Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (14)
2018 Gülperi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 İçimdeki Fırtına (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Günebakan (TV seriál)
2014 Kadim Dostum (TV seriál)
Paşa Gönlüm (TV seriál)
2012 Düşman Kardeşler (TV seriál)
2010 Yerden Yüksek (TV seriál)
2009 Ah Kalbim (TV seriál)
Papatyam (TV seriál)
2008 Aman Annem Görmesin (TV seriál)
Cesaretin Var mı Aşka (TV seriál)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
Kısmetim Otel (TV seriál)
Oyun Bitti (TV seriál)
Sinekli Bakkal (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
2002 Derya & Deniz (TV seriál)
Yıldız Karayel (TV seriál)
2001 Bizim Otel (TV seriál)
Koltuk Sevdası (TV seriál)
1999 Evimiz Olacak mı? (TV seriál)
1998 İkinci Bahar (TV seriál)
1995 Boşgezen ve Kalfası (TV seriál)
1991 Varsayalım İsmail (TV seriál)
Şen Dullar (TV seriál)
1984 Köşe Dönücü (TV seriál)

Video kompilace

1990 Soyut Padişah (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky