foto

Tricia Helfer

  • nar. 11.4.1974 (45 let)
    Donalda, Alberta, Kanada

Biografie

Tricia Helfer se narodila v Albertě, kde vyrostla na rodinné farmě. Na vysoké škole začala s modelingem a začala rozsáhlou modelingovou kariéru pro největší návrháře jako jsou Giorgio Armani, Dolce Gabbana a v několika časopisech, konkrétně například v časopise "Elle", "Vogue" a "Cosmopolitan" a v mnoha dalších.

Během své modelingové kariéry realizovala Tricia svůj sen a dala se na herectví. V roce 2002 se přestěhovala do Los Angeles, kde začala hledat role, hostovala například ve finále druhé sezóny CSI:CRIME SCENE INVESTIGATION (Kriminálka: Las Vegas). Na začátku roku 2003 si záhrála humanoidní Cylonku "šestku" v seriálu BATTLESTAR GALACTICA. Roli si poté zopakovala v dalších čtyřech řadách seriálu, který byl mnohokrát oceněn. Tato role ji nejspíš přinesla nejvíc slávy mezi diváky.

Když skončila s hraním v seriálu "Battlestar Galactica", angažovala se v řadě dalších projektů, například si zahrála ve filmu BEHIND THE CAMERA: THE UNAUTHORIZDE STORY OF CHARLIE'S ANGELS na NBC, a zahrála si také ve snímku MEMORY společně s Dennisem Hopperem a Billy Zanem. Tricia také ztvárnila jednu z postav v počítačové hře "Command and Conquer 3: Tiberium Wars" a nadabovala "Černou kočku" v animované sérii SPIDERMAN na stanici CW. Zahrála si také s LeeLee Sobieski ve snímku WALK ALL OVER ME, který debutoval na "Toronto International Film Festival".

V roce 2008 začala hrát Tricia v hitu amerických TV stanic BURN NOTICE (Status: nežádoucí). Zároveň hostovala v seriálu stanice NBC CHUCK.

Tricia se rovňež věnuje zvířecím kauzám. Úzce spolupracuje se se společností Kitten Rescue z Los Angeles na kterou přispívá svými penězmi.

Lindacp

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bedtime Story
2017 Sun, Sand & Romance (TV film)
2016 Operation Christmas (TV film)
2015 Isolation
2014 37
Neznámí autoři
2013 Dangerous Intuition (TV film)
Finding Christmas (TV film)
2012 Bloodwork
The Forger
2011 17th Precinct (TV film)
Jmelí nad Manhattanem (TV film)
2010 Beginner's Guide to Endings, A
Open House
2009 Battlestar Galactica: Plán
Green Lantern: První let
Skryté zločiny (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Temné stíny
Them (TV film)
Walk All Over Me
2006 The Genius Club
2005 Vražedné vzpomínky
2004 Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
White Rush
2000 Eventual Wife

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
The B-Team (S02E14)
2018 Lucifer (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E26)
Boo Normal (S03E25)
Quintessential Deckerstar (S03E23)
další epizody (15)
2017 Lucifer (TV seriál)
The Sin Bin (S03E10)
The Sinnerman (S03E09)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
další epizody (12)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Homewrecker (S02E09)
Trip to Stabby Town (S02E08)
další epizody (10)
Powers (TV seriál)
Requiem (S02E06)
Shaking the Tree (S02E05)
Stealing Fire (S02E04)
další epizody (5)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
2015 Con Man (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
The Wedding Squanchers (S02E10)
Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Kravaťáci (TV seriál)
Úmysl (S04E15)
Marnost (S04E14)
2014 Killer Women (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A rohy rozporu (S01E03)
Spun Out (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Tron: Povstání (TV seriál)
Terminal (E19)
No Bounds (E18)
Rendezvous (E17)
další epizody (4)
2012 Firma (TV seriál)
Tron: Povstání (TV seriál)
State of Mind (E15)
Tagged (E14)
The Stranger (E13)
další epizody (15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Husbands (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Love (E17)
Anatomie lži (TV seriál)
Dvojí hra (S03E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál) - a.z.
Dead to Rights (S05E12) - a.z.
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Dead Flowers (S02E09)
Shell Game (S02E08)
další epizody (10)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Rezonance (S01E02)
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a zlomené srdce (S02E18)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Menší zlo (S02E16)
Trojnásobná loupež (S02E15)
Ohnivá past (S02E11)
další epizody (4)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (10)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Výchozí bod (S02E05)
Opět ve hře (S02E02)
další epizody (4)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
The Hub (S04E09)
Sine Qua Non (S04E08)
další epizody (9)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Roadkill (S02E16)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (9)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
další epizody (21)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
další epizody (14)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (9)
The Collector (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otrok hladu (S02E23)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2007 The Green Chain
2005 Sci Fi Inside: Sci Fi Friday (TV film)
2002 HypaSpace (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 The Black Keys: Howlin' for You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(112)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace