foto

Šótaró Morikubo

  • nar. 25.2.1974 (44 let)
    Hačiódži, Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 D5: Gonin no tantei
Major 2nd
2017 Gekidžóban Mazinger Z: Infinity
Hacukoi Monster
Jowamuši Pedal Re:GENERATION
King of Prism: Pride the Hero
2016 Jowamuši Pedal: Spare Bike
Starmju
2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Hakuōki: Dai-nishō – Shikon sōkyū
Jowamuši Pedal Re:Ride
The Last: Naruto the Movie
2013 Aura
Hakuōki: Dai-isshō – Kyōto ranbu
2012 Ai no kusabi
Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
2011 Black Jack Final
Fairy Tail
Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
Hakuóki: Sekka roku – Šinsengumi kitan
Honó no čúnin šiken! Naruto vs Konohamaru!!
Major: World Series
Onigamiden
2010 Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
Major: Message
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Freedom
Memories Off #5 Togireta Film
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Boku wa imóto ni koi o suru
Final Fantasy VII: Advent Children
Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!
Ičigo 100% (2005)
2004 Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san
Tokio daigaku monogatari
2003 Guitar o motta šónen: Kikaider vs Inazuman
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
2001 Babel nisei
Kaidōmaru
Kikaider 01: The Animation
1999 Kaitóranma: The Animation
1998 Ao no 6 gó
Spriggan
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Doreiku: The Animation (TV seriál)
Isekai izakaja: Koto Aitheria no izakaja nobu (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Mahó šódžo ore (TV seriál)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Code:Realize: Sósei no himegimi (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Hand Shakers (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Virgin Soul (TV seriál)
2016 B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
Hakuóki: Otogisóši (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Time Travel šódžo: Mari Waka to hačinin no kagakuša-tači (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard G: GIRS Crisis Hen (TV seriál)
Classroom Crisis (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Haikjú!! Second Season (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita 2 (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Revolutions (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Daitošokan no hicudžikai (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Hakuóki: Reimei roku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Bakuman. 2 (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Hakuóki: Hekkecu roku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
Hakuóki: Šinsengumi kitan (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Asura Cryin' (TV seriál)
Asura Cryin' 2 (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
Major 3rd Series (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
2005 Major 2nd Series (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Duel Masters Charge (TV seriál)
PostPet Momobin (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Black Jack Special: Inoči o meguru joccu no kiseki (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
2001 Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Run=Dim (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
Učúdžin Tanaka Taró (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Džibaku-kun: Twelve World Story (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Majutsushi Orphen Revenge (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Bakusó kjódai Let's & Go!! Max (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Majutsushi Orphen (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
Čósoku Spinner (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace