foto

Larry Block

  • nar. 30.10.1942
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.10.2012 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Triptosane
2008 Kytara
2005 Live at Five
2002 Garmento
2001 Neříkej ani slovo
2000 Vnadidlo
Život hvězdy
1998 Dangerous Proposition
1996 Žranice
1993 Memories by Joe Frank
1990 Betsyina svatba
Moje modré nebe
1989 Dead Man Out (TV film)
High Stakes
1988 Koktejl
Robots
1985 Po zavírací době
1980 Prezident a jeho rodina
1979 Naostro
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Nebe může počkat
1977 Nakládačka
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1973 Shamus

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
Understudy (S01E10)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mrknutím oka (S02E20)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hněv (S03E02)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Officer Involved (S01E15)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Divorce (S08E16)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Heroes of the Revolution (S03E24)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Game, Set, Death (S02E14)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý Soudruhu (S07E12)
1977 CHiPs (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Tetovaný (S06E10)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Zlověstná neděle (S01E08)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky