foto

Peter Hudák

  • nar. 8.12.1948 (70 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Čin-Čin (divadelní záznam)
1996 Nové poriadky (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Vtáčia princezná
1983 Retro (divadelní záznam)

Dokumentární

2012 Keď je Zem najbližšie k Slnku (TV film)
2011 Integrácia (koncert)
2008 Leonard Stöckel (TV film)
2003 Paradoxy života a smrti Martina Kukučína (TV film)

TV pořady

2019 Cassovia café (TV pořad)
2016 Stromček prianí (TV pořad)
2008 Fokus - zdravie (TV pořad)
2004 Kapura (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
Táraninky (TV pořad)
1998 Zlatobránsky pamätníček (TV pořad)
1990 Obrazáreň Františka Zvaríka (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1988 Chvastúň (TV film)
1975 O múdrej pekárovej žene (TV film)

Dokumentární

2012 50 rokov Košického televízneho štúdia (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Retro (divadelní záznam)

TV pořady

2019 Cassovia café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace