foto

Peter Hudák

  • nar. 8.12.1948 (71 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Nové poriadky (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Vtáčia princezná (TV film)
1988 Kariéra (TV film)
Čierne diery (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)

Dokumentární

2012 Keď je Zem najbližšie k Slnku (TV film)
2011 Integrácia (koncert)
2008 Leonard Stöckel (TV film)
2003 Paradoxy života a smrti Martina Kukučína (TV film)
1985 Marmuriena naša (TV film)

TV pořady

2019 Cassovia café (TV pořad)
2016 Stromček prianí (TV pořad)
2008 Fokus - zdravie (TV pořad)
2004 Kapura (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
Táraninky (TV pořad)
1999 Kaviareň Slávia (TV pořad)
1998 Zlatobránsky pamätníček (TV pořad)
1990 Obrazáreň Františka Zvaríka (TV pořad)
1989 Podľa zvyku starého (TV pořad)
1988 Revue jedného herca: Nemajte nám to za zlé (TV pořad)

Divadelní záznam

2008 Čin-Čin (divadelní záznam)
1983 Retro (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1988 Chvastúň (TV film)
1975 O múdrej pekárovej žene (TV film)

Dokumentární

2012 50 rokov Košického televízneho štúdia (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Akcia Skippy (TV film)

TV pořady

2019 Cassovia café (TV pořad)

Divadelní záznam

1983 Retro (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky