foto

Valentin Kuzněcov

  • nar. 1.12.1978 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodnoje serdce
Vremja pěrvych
2013 Stalingrad
2012 Koněc sveta (TV film)
2008 Papírový voják
2007 Aleksandra
2006 Mně ně bolno
2002 Ruská archa

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
2017 Jelena Prekrasnaja (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S16E24)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
Osobyje polnomočija (S01E21)
další epizody (17)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Šef (TV seriál)
Krajnije mery (S02E18)
Konflikt (S02E04)
Budni (S02E03)
2012 Otryv (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Roditělskij děň (S12E04)
Treugolnaja istorija (S11E05)
2011 Format A4 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Maroděry (S06E06)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koški-myški (S05E24)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kto staroje pomjanět (S10E11)
Gop-stop (S10E10)
Podozrevajemyj džip (S10E07)
další epizody (7)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Raz pljunuť (S01E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky