foto

Róbert Šudík

  • nar. 26.2.1956 (63 let)
    Levice, Československo

Biografie

Slovenský divadelný herec Róbert Šudík absolvoval v roku 1979 Vysokú školu múzických umení v Bratislave, v ročníku profesora K. L. Zachara. V tom istom roku sa stal členom súboru Divadla Jonáša Záborského v Prešove, kde zotrval do roku 1987. O rok neskôr prestúpil do činohry Štátneho divadla v Košiciach. Je ženatý a má dve deti.

Barbara "kosticka7" .

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spokojné manželstvo (studentský film)
2009 Smrť ministra (TV film)
1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1991 Pozvánka do pekla (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Vtáčia princezná (TV film)
1988 Chvastúň (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
1980 Čarovná čaša (TV film)
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
1977 Lavína (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dlhá noc (S02E05)

Dokumentární

2003 Paradoxy života a smrti Martina Kukučína (TV film)

Host

TV pořady

1974 Zlatá brána (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky