foto

Chancler Haynes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Bodied
2014 Anita Ho

Hudební videoklipy

2018 Jennifer Lopez feat. DJ Khaled, Cardi B - Dinero (hudební videoklip)
Taylor Swift - Delicate (hudební videoklip)
Taylor Swift feat. Ed Sheeran, Future - End Game (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons - Thunder (hudební videoklip)
Taylor Swift - Look What You Made Me Do (hudební videoklip)
Taylor Swift - …Ready For It? (hudební videoklip)
2015 Taylor Swift - Bad Blood (hudební videoklip)
Taylor Swift - Out Of The Woods (hudební videoklip)
Taylor Swift - Wildest Dreams (hudební videoklip)
2012 Robbie Williams - Candy (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky