foto

Simon Meacock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fantastic Beasts and Where to Find Them 3
2019 Stairs
2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2017 Lomozivec
Tides
Tulipánová horečka
2016 La Corrispondenza
The Limehouse Golem
2015 Balkón
2014 The Stomach
2013 Povolení k pobytu
2008 Horrorshow
2007 Rise of the Footsoldier
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Křivák (TV film)
2000 Nekonečná párty
1999 Johanka z Arku (TV film)
1998 Dvakrát do stejné řeky

TV seriály

2018 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2017 Ill Behaviour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
2016 Cizinka (TV seriál)
Má je pomsta (S02E11)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Wellspring of Death (S01E04)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Galavant (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
The Coroner (TV seriál)
First Love (S01E01)
Inspektor Banks (TV seriál)
Co přežije - 2. část (S04E02)
Co přežije - 1. část (S04E01)
2014 Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Tři mušketýři (TV seriál)
Výzva (S01E08)
Uncle (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2012 Switch (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Profil vraha (TV seriál)
Právo mlčet (S02E03)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Hrozba (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Poslední bojovní králové Evropy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky