foto

Takahiro Kaneko

  • nar. 22.3.1964 (55 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Eniši: The Bride of Izumo
Rugged (TV film)
2013 Moon Dream
2010 Mother Water
2009 Pool
2007 Brýle

TV seriály

2017 Aino kekkon sódandžó (TV seriál)
PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
Pan to soup to neko bijori (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
2010 Q.10 (TV seriál)
2009 Zenigeba (TV seriál)
2008 2 Cool (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
2003 Suika (TV seriál)
2001 Dekičatta kekkon (TV seriál)
Saotome Typhoon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace