foto

Tony Cronin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Sweet Country
2015 The Pack
What We Know
2013 Blind
2012 Sto krvavých akrů
2011 Swerve
2009 Coffin Rock
The Bully
2004 Droga
2001 Moloch
2000 Innocence

TV seriály

2014 Sam Fox: Extrémní dobrodružství (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Když létají jiskry (S04E07)
Náhoda (S04E06)
Velká očekávání (S04E05)
další epizody (7)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Bílá, barva smrti (S03E28)
další epizody (30)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (28)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Nové boty (S01E15)
Kdo, co krade (S01E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2011 Shut Up Little Man! An Audio Misadventure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace