foto

Phoebe Augustine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2001 Mulholland Drive
1993 Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Twin Peaks
1990 Městečko Twin Peaks (TV film)
1988 Plain Clothes

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 17 (S03E17) - a.z.
Epizoda 3 (S03E03)
1993 Elvira Show, The (TV seriál)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life And Death (S02E22)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Man Behind Glass (S02E03)
Coma (S02E02)
May The Giant Be With You (S02E01)

Dokumentární

2007 Return to Twin Peaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace