foto

Christian Ulmen

  • nar. 22.9.1975 (45 let)
    Neuwied am Rhein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ursus
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
Mullewapp - Eine schöne Schweinerei
Tatort: Siegrid & Roy (TV film)
2015 Becks letzter Sommer
Lovci duchů na ledové stopě
Nesmělý svůdník
2014 Alles Ist Liebe
2012 Wer's glaubt, wird selig
2011 Einer wie Bruno
Jonas
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 3faltig
Hochzeitspolka
Jerry Cotton
Vater Morgana
2009 Mužská srdce
Svatební horečka v Campobello
2008 Schade um das schöne Geld (TV film)
2007 Alice im Niemandsland
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Drsňák
Elementární částice
FC Venus
2005 Der Fischer und seine Frau
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
2003 Pan Lehmann
Ztrácej svoje mládí

TV seriály

2021 Místo činu (TV seriál)
Der feine Geist (S52E01)
2020 Místo činu (TV seriál)
Der letzte Schrey (S51E20)
2019 Místo činu (TV seriál)
Die harte Kern (S50E26)
Der höllische Heinz (S50E01)
2018 Streamers (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die robuste Roswita (S49E24)
Der kalte Fritte (S49E07)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)
Místo činu (TV seriál)
Der wüste Gobi (S48E35)
Der scheidende Schupo (S48E05)
2016 Místo činu (TV seriál)
Der treue Roy (S47E16)
2015 Místo činu (TV seriál)
Der irre Iwan (S46E01)
2014 Mann/Frau (TV seriál)
2013 Místo činu (TV seriál)
Die fette Hoppe (S44E35)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Jonas

Režijní filmografie

TV seriály

2018 jerks. (TV seriál)
Seitensprung (S02E01)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Mann/Frau (TV seriál)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky