foto

Christian Ulmen

  • nar. 22.9.1975 (44 let)
    Neuwied am Rhein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Die harte Kern (TV film)
2018 Tatort - Der höllische Heinz (TV film)
Tatort - Der kalte Fritte (TV film)
Tatort - Die robuste Roswita (TV film)
2017 Tatort - Der scheidende Schupo (TV film)
Tatort: Der wüste Gobi (TV film)
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
Mullewapp - Eine schöne Schweinerei
Tatort – Der treue Roy (TV film)
Tatort: Siegrid & Roy (TV film)
2015 Becks letzter Sommer
Lovci duchů na ledové stopě
Nesmělý svůdník
Tatort - Der irre Iwan (TV film)
2014 Alles Ist Liebe
2013 Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Wer's glaubt, wird selig
2011 Einer wie Bruno
Jonas
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 3faltig
Hochzeitspolka
Jerry Cotton
Vater Morgana
2009 Mužská srdce
Svatební horečka v Campobello
2008 Schade um das schöne Geld (TV film)
2007 Alice im Niemandsland
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Drsňák
Elementární částice
FC Venus
2005 Der Fischer und seine Frau
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
2003 Pan Lehmann
Ztrácej svoje mládí

TV seriály

2018 Streamers (TV seriál)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)
2014 Mann/Frau (TV seriál)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Jonas

Režijní filmografie

TV seriály

2018 jerks. (TV seriál)
Seitensprung (S02E01)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Mann/Frau (TV seriál)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky