foto

Kristin Van Passel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Nestřílejte!
2017 Darebák a závodnice
Zagros
2016 Vincent a konec světa
2014 Brabançonne
2012 Do toho, Eddy!
2011 Het varken van Madonna
2010 Bo
2009 Dossier K.
2007 Ideální partie
Po(d)vedená charita
2006 Moment de gloire
Tanghi argentini
2004 Romance
Žirafí krk
2003 La Maison du canal (TV film)
Terč: Zabiják
Verder dan de maan
2002 Villa des roses
2000 Mariken
1998 Théo et Marie (TV film)
1997 Des gens si bien élevés (TV film)
1996 Huile sur le feu, L' (TV film)
Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1995 Manneken Pis
1994 Dada
1993 Smeerlappen, De
1992 Boys
1989 Blueberry Hill
Geur van regen, De
Ti amo

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Maigret (TV seriál)
Maigret má starosti (E46)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky