foto

Regina Beyer

  • nar. 13.6.1947 (72 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Cosima's Lexikon
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Geschichten einer Nacht (TV film)
Gänsehaut (TV film)
Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
1989 Princezna Husopaska
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Rosi fehlt (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Princ Zaječí srdce
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1984 Schlucker oder Fahren wir eben mal nach Görlitz (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Verlorene Zeit (TV film)
Im Spiegel (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
1982 Emil, der Versager (TV film)
Pardon, die Leiche bin ich (TV film)
Wiederbegegnung (TV film)
Wo gibt's denn so was? (TV film)
1981 Die Erbschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
Dejte mi šanci (TV film)
Der Direktor (TV film)
Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)
1979 Alles im Garten (TV film)
Liebling, Du irrst (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
Risiko (TV film)
1978 Hiev up (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Die Forelle (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Felix kauft ein Pferd, Der (TV film)
Ulybnis rovesnik! (TV film)
1974 Egmont (TV film)
Eigene Haut, Die (TV film)
Galgenbergstory (TV film)
Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
Loutkář a čert
So eine Frau...!
1973 Tváře v pološeru (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
Der Herr Ornifle (TV film)
1971 Alfa 1
Der Sonne Glut (TV film)
Die zweite Liebe
1970 Hart am Wind
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich brauch' kein Kindermädchen (TV film)
Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Käuzchenkuhle
Seine Hoheit, Genosse Prinz
1968 Hejtman Florián
1967 Geschichten jener Nacht
Mädchen auf dem Brett, Das
1965 Das Stacheltier - Motorradhelden

TV seriály

1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
Luv und Lee (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Fridolin (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Finderlohn (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky