foto

Tom Luse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Reinventing the Wheelers (TV film)
2003 Jeepers Creepers 2
2001 Jeepers Creepers
1999 Cracker Man, The
Katastrofy (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
1995 Stalo se v Blue River (TV film)

TV seriály

2010 Past Life (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
1995 The Client (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace