foto

Vladimir Usťugov

  • nar. 17.10.1978 (41 let)
    Chelyabinsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2018 Vsja naša naděžda
2015 Pionýři hrdinové
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje

TV seriály

2019 Žuki (TV seriál)
2017 Novyj muž (TV seriál)
2014 Чёрная река (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)

TV seriály

2017 Novyj muž (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2013 Vtoroj šans (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky