foto

Sonny Carl Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Seed
2018 Evil Bong 777
Shoot the Moon Right Between the Eyes
2017 Evil Bong 666
Ripped
Waiting for the Miracle to Come
2016 Evil Bong: High 5
Killjoy's Psycho Circus
2015 Evil Bong 420
Kill or Be Killed
The Doo Dah Man
Windsor
2014 Peklo v Deliverance Creek (TV film)
Thank You a Lot
2013 A Night in Old Mexico
Gingerdead Man Vs. Evil Bong
Good Night
2012 Butcher Boys
Pictures of Superheroes
Saturday Morning Mystery
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2011 Bernie
Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong
Slacker 2011
2009 Evil Bong II: King Bong
The Perfect Game
2006 Evil Bong
2005 Tři pohřby
2002 Viděl jsem maminku líbat Santa Clause
Věřte, nevěřte (TV film)
1999 Spiknutí
1996 Blood Money
Children of Captain Grant, The
Hra o život
1995 Jako štvaná zvěř
1992 Bad Channels
Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Seedpeople
Vánoce v Connecticutu (TV film)
Zhoubná vášeň
1991 False Arrest (TV film)
Thelma a Louise
Trancers II
1990 Anděl smrti (TV film)
Dvě esa (TV film)
1989 Lidé z předměstí
Nowhere to Run
Patrola prokletých
1987 Projekt X
1986 Dostavník (TV film)
Red Headed Stranger
TerrorVision
1984 Hořící postel (TV film)
1983 Poslední noc v Alamu
1982 Pod dohledem (TV film)
Zlaté časy na Ridgemont High
1981 Wacko
1980 Bizoni na tahu
Fast Money
Melvin a Howard
Roadie
Why Would I Lie?
1978 The Whole Shootin' Match
1977 A Hell of a Note

TV seriály

2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
Let's Get Ramblin' (S01E04)
2012 Dallas (TV seriál)
The Price You Pay (S01E03)
2011 The Lying Game (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2020 Rondo and Bob
2018 Also Starring Austin
2008 The King of Texas
2001 Big Time

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky