foto

Detlef Soost

  • nar. 2.7.1970 (49 let)
    Ost-Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hiphop Express
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Jargo
2000 Otto - Der Katastrofenfilm

TV seriály

2008 Next Uri Geller, The - Unglaubliche Phänomene live (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Lotta in Love (TV seriál)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ich will raus hier! - Die Kinder vom Kosmos-Viertel (TV film)

Host

TV pořady

2017 Detlef Soost (TV pořad) - mod.
Sarah - Das große Interview (TV pořad) - mod.
2016 The Big Music Quiz (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2009 Danke für die Träume! (TV pořad)
Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
Granaten wie wir (TV pořad)
Schlag den Star (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
The Dome (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky