foto

Noriko Cukase

  • nar. 23.12.1945
    Kawasaki, Kanagawa, Japonsko
  • zem. 15.5.1989 (43 let)
    Tačikawa, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sakigake!! Otoko džuku
1987 Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Tobira o akete
1985 Tongari bóši no Memole
Tongari bóši no Memole: Mariel no hósekibako
1984 Birth
1983 Doctor Mambo & Kaitó Džibako: Učú jori ai o komete!! (TV film)
Ezopovy bajky
Unico: Mahó no šima e
1982 Haguregumo
Ohajó! Spank
1981 Kaba enčó no dóbucuen nikki (TV film)
1980 Mahó šódžo Lalabel: Umi ga jobu nacujasumi
1979 Daikjórjú džidai (TV film)
Maegami Taró (TV film)
Mirai šónen Conan
1978 Učú kaizoku Captain Harlock: Arcadia-gó no nazo
1977 Sekai meisaku dówa: Hakučó no ódži
1974 Kikanša Jaemon: D51 no daibóken

TV seriály

1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Kiterecu daihjakka (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
Tatakae! Rámenman (TV seriál)
1987 Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Doteraman (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Ganbare! Kickers (TV seriál)
Ultraman Kids no kotowaza monogatari (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
Hái Step Jun (TV seriál)
Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)
Malá Memol (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1983 Kósoku dendžin Albegus (TV seriál)
Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)
Nanako SOS (TV seriál)
Plawres Sanširó (TV seriál)
Stop!! Hibari-kun! (TV seriál)
1982 Asari-čan (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
Time Bokan Series: Gyakuten Ippatsu-man (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
Tonde Mon Pe (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Maiččing Mačiko-sensei (TV seriál)
Ohajó! Spank (TV seriál)
Wanwan sandžúši (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
Ganbare Gonbe (TV seriál)
Mahó šódžo Lalabel (TV seriál)
Moero Arthur: Hakuba no ódži (TV seriál)
Mú no hakugei (TV seriál)
1979 Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
Time bokan Series: Zendaman (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Perrine monogatari (TV seriál)
Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál)
1977 Fúsen šódžo Temple-čan (TV seriál)
Ie naki ko (TV seriál)
Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
Seton dóbucuki: Kuma no ko Jacky (TV seriál)
Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál)
Wakusei Robo Danguard Ace (TV seriál)
Čódžin sentai Barattack (TV seriál)
1976 Blocker gundan IV Machine Blaster (TV seriál)
Daikú marjú Gaiking (TV seriál)
Magnerobo Ga-Keen (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Včelka Mája (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Getter Robo (TV seriál)
Madžokko Meg-čan (TV seriál)
Tentómuši no uta (TV seriál)
1973 Cutey Honey (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Dororon Enma-kun (TV seriál)
Kerokko Demetan (TV seriál)
1972 Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
Mon Cheri CoCo (TV seriál)
1967 Dekirukana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky