foto

Hella Toersiep

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Rozhodnutí (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2002 Therapie und Praxis (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Eine öffentliche Affäre (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Traumfrau mit Verspätung (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Der Briefbomber (TV film)
Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Kein Weg zurück (TV film)
1999 Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
Zabijáci
1998 König auf Mallorca (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
1995 Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)

TV seriály

2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
Als er fortging (S11E23)
Aurafrisur (S11E22)
další epizody (12)
2013 Bella Block (TV seriál)
Hundskinder (E33)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Stimme (S09E24)
Die Fremde (S09E20)
Barvermögen (S09E19)
další epizody (7)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Frau am Fenster (S08E20)
Ausgeschraubt (S08E19)
Tödlicher Flirt (S08E18)
další epizody (9)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Väter und Söhne (S08E08)
další epizody (10)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Mann aus Calais (S06E20)
Haie und andere Hechte (S06E19)
Drunter und drüber (S06E18)
další epizody (8)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Kölbachs letzter Wille (S06E12)
Frau Neumann (S06E11)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
další epizody (21)
Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
Todesmelodie (S05E09)
další epizody (15)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Rauchzeichen (S04E13)
Tödliche Hörner (S04E12)
další epizody (14)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2004 Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
Hinter den Spiegeln (E16)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
Blinde Liebe (E08)
1998 Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky