foto

Stephen Surjik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Chci to!
2005 Intelligence (TV film)
Past (TV film)
2002 Miss Miami (TV film)
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)
1994 Mary Silliman's War (TV film)
1993 Waynův svět 2
1991 Podvod podvodů (TV film)

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Dragon Plays with Fire (E13)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Nevěrná (S04E08)
Daredevil (TV seriál)
.380 (S02E11)
Seven Minutes in Heaven (S02E09)
Lovci zločinců (TV seriál)
Truth Be Told (S05E03)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA You're a Winner! (S01E06)
AKA The Sandwich Saved Me (S01E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Search and Destroy (S04E19)
Control-Alt-Delete (S04E12)
The Flash (TV seriál)
Fallout (S01E14)
The Romeo Section (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Corto Maltese (S03E03)
Bezohlední (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Falešné identity (S04E06)
RAM (S03E16)
2013 Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
The Perfect Mark (S03E07)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Legacy (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
Směr jih (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Waynův svět 2

TV seriály

1999 The City (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace