foto

Stephen Surjik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Chci to!
2005 Intelligence (TV film)
Past (TV film)
2002 Miss Miami (TV film)
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)
1994 Mary Silliman's War (TV film)
1993 Waynův svět 2
1991 Podvod podvodů (TV film)

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
X-roads (S01E13)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Dragon Plays with Fire (E13)
The Defenders (TV seriál)
Ashes, Ashes (E06)
The Punisher (TV seriál)
Memento Mori (E13)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
eXtreme measures (S01E07)
Hand of God (TV seriál)
What Do You Hear... (S02E06)
2016 Daredevil (TV seriál)
.380 (S02E11)
Seven Minutes in Heaven (S02E09)
Batesův motel (TV seriál)
Nevěrná (S04E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ať zazní pravda (S05E03)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA You're a Winner! (S01E06)
AKA The Sandwich Saved Me (S01E05)
The Romeo Section (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Fallout (S01E14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Najdi a znič (S04E19)
Restart (S04E12)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Corto Maltese (S03E03)
Lovci zločinců (TV seriál)
Falešné identity (S04E06)
RAM (S03E16)
2013 Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
Lovci zločinců (TV seriál)
The Perfect Mark (S03E07)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Sea Change (S07E12)
New Deal (S07E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Desperate Measures (S06E11)
Scorched Earth (S06E01)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Svědectví (S03E12)
Nováček (S03E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Damned If You Do (S05E13)
Besieged (S05E07)
Company Man (S05E01)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Skladiště 2 (S02E11)
Vesta (S02E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Flashpoint (TV seriál)
Aisle 13 (S02E04)
Eagle Two (S01E10)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Ohnivá past (S02E11)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Smrtonosná voda (S03E15)
2008 Flashpoint (TV seriál)
He Knows His Brother (S01E07)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Jak se pan Monk uhodil do hlavy (S04E11)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Legacy (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Waynův svět 2

TV seriály

1999 The City (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace