foto

Ken'jú Horiuči

  • nar. 30.7.1957 (60 let)
    Gotenba, Shizuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Godzilla: Kaijdžú wakusei
Onihei: Sono otoko, Hasegawa Heizó
2016 Garo: Divine Flame
2014 Gekijōban Sekaiichi hatsukoi: Yokozawa Takafumi no baai
The Last: Naruto the Movie
2012 The Mystical Laws
2011 Black Jack Final
Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Heart no kuni no Alice: Wonderful Wonder World
Katte ni kaizō
Nidži'iro hotaru: Eien no nacujasumi
Pikachu no Summer Bridge Story - vyp.
Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
Šówa monogatari
2010 Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken - vyp.
2009 Pikachu no kirakira daisósaku! - vyp.
Redline
2008 Pikachu kóri no daibóken - vyp.
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Toki den
School Days: Magical Heart Kokoro-chan - vyp.
Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
Pikachu tanken Club - vyp.
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2006 Pikachu no wanpaku Island - vyp.
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Angelique
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2002 Angelique: Twin Collection
Turn A Gundam I: Čikjúkó
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Babel nisei
One Piece: Nedžimakišima no bóken
The Siamese: First Mission
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
1999 Gundress
Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
Tokio džúšóden
1997 B't X Neo
Elmer no bóken: My Father's Dragon
1996 Apo Apo World: Giant Baba kjúdžúbun ippon šóbu
Hóma Hunter Lime
Icuka no Main: Kaminari šónen Tenta Sandžó
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Mahódžin Guru guru
1995 Compiler Festa
Jamato Takeru: After War
1994 Compiler
Heisei inu monogatari Bow: Genši inu monogatari Bow - vyp.
Jamato Takeru - herec, vyp.
Liang Chu Li no uta
1993 Bad Boys
Dočinpira
Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
1992 Fúma no Kodžiró: Saišúšó – Fúma hanran hen
1991 Bubblegum Crash!
Fušigi no umi no Nadia: Gekidžójó Original han
Jokohama meibucu: Otoko Katajamagumi!
Koko wa Green Wood
Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Meisó'ó Border
Ozanari Dungeon: Kaze no tó
RG Veda
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
„Eidži“
Teki wa kaizoku: Nekotači no kjóen
Violence Jack Hells' Wind
1989 Ace o Nerae! Final Stage
Assemble Insert
Beat Shot!!
Čódžin Locke: Lordleon
Yōma
1988 Ace o Nerae! 2
Ginga eijú densecu
Kaze o nuke!
Tokyo Vice
Violence Jack: Džigokugai hen
1987 Bubblegum Crisis
Circuit Angel: Kecui no Starting Grid
Dirty Pair
Makjó gaiden Le Deus
1986 Amon Saga
Čódžikú Romanesque Samy: Missing 99
Lyon densecu Flair
Roots Search: Šokušin buttai X
1985 Dream Hunter Rem
Greed
1984 Čiisa na koi no monogatari: Čiči to Sally hacukoi no šiki (TV film)
Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka

TV seriály

2017 Garo: Vanishing Line (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
2016 Girlish Number (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Magi: Sinbad no bóken (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
2015 Baby Steps (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Baby Steps (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
2013 Gin no sadži (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
2012 Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
Bakuman. 3 (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
2011 Bakuman. 2 (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Hakairoku hen (TV seriál)
Hunter x Hunter (2011) (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Gendži monogatari sennenki (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiō shinwa (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
2008 Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Kodai ódža kjórjú King: D-Kids Adventure jokurjú densecu (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Telepathy šódžo Ran (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Ultraviolet: Code 044 (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
Kaze no Stigma (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Král dinosaurů (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Major 3rd Series (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Animal jokočó (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Patalliro saijúki (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Ai yori aoshi ~Enishi~ (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Futacu no Spica (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Honó no Mirage (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
Njani ga Njandá njandá kamen (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
1998 Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Devilman Lady (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Harimogu Harry (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál) - vyp.
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1994 Jamato Takeru (TV seriál) - herec, vyp.
1993 Heisei inu monogatari Bow (TV seriál) - vyp.
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Mukamuka Paradise (TV seriál)
1992 Eien no Filerna (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 Onísama e... (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
1989 GO! Wrestler gundan (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
Wrestler gundan seisenši Robin Jr. (TV seriál)
1988 Moeru! Onísan (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Kikó senki Dragonar (TV seriál)
Machine Robo: Buččigiri Battle Hackers (TV seriál)
Manga Nihon Keizai Nyuumon (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dorimogu dá!! (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Oh! Family (TV seriál)
1985 High School! Kimengumi (TV seriál)
Honó no Alpen Rose: Jeudi & Lundi (TV seriál) - vyp.
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
1984 Čókósoku Galvion (TV seriál)
God Mazinger (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
Psychoarmor Govarian (TV seriál)
1982 Tokimeki Tonight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace