foto

Emre Kınay

  • nar. 5.3.1970 (49 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yol Arkadaşım
2014 Benimle Var Mısın?
Karinca Kapani
İnşaat 2
2009 Güneşi Gördüm
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım
2006 Dün Gece Bir Rüya Gördüm
2004 Okul
2003 İnşaat
1999 Baba (TV film)

TV seriály

2019 Sevgili Geçmiş (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Vurgun (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Koca Koca Yalanlar (TV seriál)
2017 Kara Yazı (TV seriál)
Sevda'nın Bahçesi (TV seriál)
2015 Güneşin Kızları (TV seriál)
2014 Sil Baştan (TV seriál)
Ulan İstanbul (TV seriál)
2013 Güneşi Beklerken (TV seriál)
2012 Ustura Kemal (TV seriál)
2011 Evvel zaman hikayesi (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
Sensiz Yaşayamam (TV seriál)
2009 Ah Kalbim (TV seriál)
Aile Reisi (TV seriál)
2008 Karamel (TV seriál)
2006 Kamyon (TV seriál)
İki Aile (TV seriál)
2005 Sen misin Değil misin? (TV seriál)
Seni Çok Özledim (TV seriál)
Ölümüne Sevdalar (TV seriál)
2004 İstanbul Şahidimdir (TV seriál)
2003 Baba (TV seriál)
Esir Şehrin İnsanları (TV seriál)
2002 Berivan (TV seriál)
2001 Yeditepe İstanbul (TV seriál)
1999 Yüzleşme (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)
1989 Bizimkiler (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Demet Akbağ İle Çok Aramızda (TV pořad)
2009 Medya Krali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky