foto

Alican Yücesoy

  • nar. 22.10.1982 (36 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maličkosti
2018 Locman
2017 Aşk Uykusu
Sofra Sırları
2016 Çok Uzak Fazla Yakın
2015 Kainan 1890
2014 Benimle Var Mısın?
2011 Eyyvah eyvah 2
2010 Ev
Eyyvah Eyvah
Prensesin Uykusu
2008 Dinle neyden
2007 Nepřemožitelný Ali
Umut adasi

TV seriály

2018 Adı: Zehra (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Can Kırıkları (TV seriál)
2016 Kördüğüm (TV seriál)
2015 Serçe Sarayı (TV seriál)
2014 Bana Artık Hicran De (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Gerçek (Bölüm 2) (S02E22)
Gerçek (Bölüm 1) (S02E21)
Nisan (S02E20)
další epizody (8)
2013 Pomsta (TV seriál)
Kurban (S02E14)
Birleşme (S02E13)
Hile (S02E12)
další epizody (14)
2012 Suskunlar (TV seriál)
Şubat (TV seriál)
2011 Sen De Gitme (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
2007 Gurbet Yolcuları (TV seriál)
Zoraki Koca (TV seriál)
2006 Akümülatörlü Radyo (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Sessiz Gece (TV seriál)
2003 Pilli bebek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace