foto

Susanne Freund

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Clara Immerwahrová (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Der Wettbewerb (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Náhodný rukojmí
2008 Annas zweite Chance (TV film)
Jaderná havárie: Den první (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
Molly & Mops (TV film)
2005 Popravčí
2004 Utajené dědictví (TV film)
2001 Zwölfeläuten (TV film)
Černá vdova
2000 Přepadení

TV seriály

2015 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Das Eis bricht (E01)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Jeho poslední neděle (S09E13)
Krokodýl v Dunaji (S09E06)

Dokumentární

2018 I'm a bad guy
1994 Der lange Schatten der Melancholie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky