foto

Joy Bisco

  • nar. 15.10.1975 (43 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Náměsíčný
2009 Trable v ráji
2003 Lumpia - vyp.
2001 Bulšit
Přízračný svět
2000 Zběsilá noc
1998 Ostrý tým (TV film)

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Déjà Vu (E04)
2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Kids Have to Dance (S02E07)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nenucený výsek (S07E14)
2006 The Game (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Deja Vu (S01E04)
Podivné náhody (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace