foto

Florian Schumacher

  • nar. 1977
    Düren, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ostfriesensünde (TV film)
2017 Ostfriesenkiller (TV film)
2015 Opa, ledig, jung (TV film)
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
2014 Sama proti osudu (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2013 Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Čtvrtá mocnost
2011 Dítě džungle
2010 Der Eintänzer (studentský film)
2007 La praline (studentský film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Nastavený čas (S04E17) - původní scénář
2018 Milk & Honey (TV seriál)
Coitus Interruptus (E07)
Allergische Reaktionen (E03)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spielverderber (S14E15)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Opa, ledig, jung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky