foto

Mali Harries

  • nar. 1976
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Přestupný rok
2006 Rok '66
2004 May 33rd (TV film)
2003 Byron (TV film)
Final Demand (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
Y Mabinogi
2000 P.O.V.

TV seriály

2017 Keeping Faith (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 New Blood (TV seriál)
Temný Wales (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S03E04)
Bez milosti (S03E03)
Pytlákův objev (S03E02)
další epizody (4)
2015 Critical (TV seriál)
Temný Wales (TV seriál)
Ozvěny duší (S02E05)
Tajemná řeka (S02E04)
Tragická láska (S02E03)
další epizody (5)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Dívka ve vodě (S01E04)
Smrt mladého učitele (S01E03)
Smrt samotáře (S01E02)
další epizody (4)
Indický lékař (TV seriál)
Into the Light (S03E05)
Trapped (S03E04)
Desperate Measures (S03E03)
další epizody (5)
2012 Indický lékař (TV seriál)
The Source (S02E05)
Quarantine (S02E04)
The Miracle (S02E03)
další epizody (5)
2010 Indický lékař (TV seriál)
The Fete (S01E05)
The Van (S01E04)
Young Hearts (S01E03)
další epizody (5)
Pen Talar (TV seriál)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Vzkříšení (S04E02)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky