foto

Clemens Murath

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
2010 Tatort - Tango für Borowski (TV film)
1998 Moc (TV film)

TV seriály

2018 Helen Dorn (TV seriál)
Prager Botschaft (E10)
Schatten der Vergangenheit (E09)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
2016 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Im Zeichen des Taurus (2) (E16)
Im Zeichen des Taurus (1) (E15)
2015 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Club Royal (E14)
2013 Jezero Weissensee (TV seriál)
Morgenluft (S02E06)
Der Überfall (S02E05)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Střet zájmů (E09)
Kriminalista (TV seriál)
Odplata (S08E04)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Mezi frontami (S05E05)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Vražedné blues (S03E01)
Mezi přáteli (S02E08)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Cesta ke dnu (S02E01)
Mimo kontrolu (S01E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
Stolberg (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky