foto

Kevin Patrick Walls

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sweet Underground
2001 Soulkeeper
1999 Love Is Strange (TV film)
1998 Blade
Stricken
1997 Seed
1996 Cyberella: Forbidden Passions
Msta z vášně
Vřískot
1994 The Corpse Had a Familiar Face (TV film)

TV seriály

1999 Advokáti (TV seriál)
Crossfire (S03E18)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Chameleon (TV seriál)
Smrt v podpalubí (S01E13)
1996 Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky