foto

Ed Bakey

  • nar. 13.11.1925
    Havre de Grace, Maryland, USA
  • zem. 4.5.1988 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Filadelfský experiment
1982 Johnny Belinda (TV film)
Posedlý
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film)
Mrtví a pohřbení
1980 Baltimorský zázrak
Georgia Peaches, The (TV film)
Karbaník (TV film)
1978 Hot Lead and Cold Feet
The Evil
1977 Bílý bizon
Telefon
1975 Darktown Strutters
Honorable Sam Houston, The (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
1974 For Pete's Sake
Godchild, The (TV film)
1973 Incident at Vichy (TV film)
Podraz
1972 Ten druhý
1971 Divocí tuláci
1970 Převozník
1969 Heaven with a Gun

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Comeback na Broadway (S01E12)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Lincoln (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Všechny naše včerejšky (S03E23)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace