foto

Francesc Lucchetti

  • nar. 22.8.1944
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 7.6.2017 (72 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 L'altra frontera
1987 Material urbano
1983 1919, Kronika úsvitu
1981 Objetivo: sexo
1979 Cuarenta años sin sexo
1976 La ciutat cremada

TV seriály

2018 Katedrála moře (TV seriál)
Condenado (E08)
2012 Memoria del agua, La (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 Mari 2, La (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Porca misèria (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
Quitxalla (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1994 Pedralbes centre (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky