foto

Miguel Arribas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 13 růží
2004 Plauto, recuerdo distorsionado de un tonto eventual
2002 Lado oscuro, El
1997 Color de las nubes, El
1996 Zahradníkův pes
África
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
Último guateque II, El
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Werther
1985 Luces de bohemia
1984 Conquista de Albania, La
Dos mejor que uno
1980 Curso en que amamos a Kim Novak, El
1979 Tres en raya
1978 De fresa, limón y menta
El último guateque
¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1977 Con mucho cariño
Pecado mortal
Tigres de papel
1976 Pomporrutas imperiales
Uno del millón de muertos

TV seriály

2008 La Señora (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
Virtud del asesino, La (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Un cine como tú en un país como éste - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky